Make your own free website on Tripod.com

Quick Links
Reuzenschaakspel - Toverdrankenraadsel - E4: Groene Ogen - The Return of the King.tk

Nieuws

Scène 7

Weer even een korte update: de screenshots van scène 6 (CoS) zijn geupload. Excuses voor het wegvallen van het schaakspel, de nieuwe versie werkte nog niet helemaal perfect, dus staat voorlopig de oude weer op de site. Het onderwerp voor het vijfde essay wordt de relatie tussen bepaalde magische wezens en mensen - denk daarbij aan kobolden en huiselfen - en ik hoop hem zondag op de site te hebben (morgen heb ik het te druk).

28 Oktober 2005

TheFreeHoster.com

Na de ondergang van cybton, ben ik overgestapt naar een nieuwe host (zie titel). Op de een of andere manier lijkt de kwaliteit nu nog beter, maar dat kan best gezichtsbedrog zijn, omdat ik cybton wil zwartmaken. Voor als je het nog niet hebt gezien: Anderlings reuzenschaakspel is vernieuwd en het ziet er mooi uit - al zeg ik het zelf. De screenshots van scène 6 heb ik ook maar meteen geupload en ik ben van plan vadaag ook nog scène 7 te doen, aangezien het weer zo slecht is dat ik nergens anders heen kan. Hier een voorbeeldje van mijn nieuwe host:

24 Oktober 2005

Sneeps Toverdrankenraadsel

Opnieuw excuses voor de dubbele update - ook al zouden jullie daar eigenlijk juist blij mee moeten zijn - maar deze keer zal ik het kort houden. Hier is dan eindelijk de nummer 1 op mijn lijstje: het toverdrankenspel. Je kan het bereiken via Games --> Zelf Gemaakt --> Sneeps Toverdrankenraadsel. Nadat ik deze ervaring heb opgedaan met Flash zal het schaakspel ook snel worden vernieuwd.

23 Oktober 2005

Screenshots scène 5

Nou zoals beloofd in punt 2 van het lijstje zijn er weer screenshots. Ik heb zojuist honderden problemen gevonden bij het bezoeken van mijn site met internet explorer en ik vraag me af of het aan mijn computer ligt of aan Microsoft :@. Wat betreft het toverdrankenspel; ik heb gekozen voor een totaal nieuwe aanpak, dus ik moet weer helemaal van voor af aan beginnen, ik liep de hele tijd vast met het in elkaar over laten lopen van filmpjes, dus nu probeer ik met scènes te werken. Die tutorials van Flash zijn trouwens veel te saai om door te komen, maar het moet maar.

23 Oktober 2005

Veel beloofd maar niets af :(

Ik weet het: de screenshots zijn er nog niet, de beschrijvingen van alle locaties en magische wezens ook niet en jammer genoeg is zelfs het toverdrankenspel niet afgekomen in deze vakantie - die overigens veel te leuk was om iets aan mijn website te doen - daarom heb ik even dit lijstje gemaakt, dat meer voor mezelf bestemd is dan voor mijn bezoekers.

1) Toverdrankenspel
2) Screenshots
3) Beschrijvingen Locaties
4) Beschrijvingen Magische Wezens
5) Herzien Biografieën
6) Game Reviews
7) Forum maken

Dit zijn alle dingen die ik de afgelopen twee maanden heb beloofd (als je nog iets mist stuur dan maar een mail of zet het op het forum dat er nog heel lang niet zal komen). Ik zal dit lijstje voor het einde van dit jaar afwerken en ondertussen ook mijn verzameling essays bijwerken. O ja:

8) Essays
9) Fan Fiction

Zo nu is ie af, geloof ik. Maar jullie moeten wel toegeven dat ik tenminste een nieuw intro"filmpje" heb en dat ik ongevraagd de menu's mooier heb gemaakt :p.

22 Oktober 2005

Essay 4: Green Eyes

Even een korte update; mijn vierde essay is af en je kan hem lezen via Essays --> Theorieën --> E4.

20 Oktober 2005

Nieuw Intro filmpje en alle bio's zijn af !

Zoals jullie vast allemaal al hebben gezien is er een nieuw intro filmpje. In deze nieuwe versie kan je al vanuit de hoofdpagina kiezen uit 6 lay-outs (je kan op de plaatjes klikken als je dat nog niet had gezien). En toen ik toch al bezig was met Flash heb ik het "ander lay-out button ook even aangepast. Het toverdrankenspel staat op het punt te worden uitgebracht, maar ik zoek nog betere manieren om de scenes in elkaar over te laten lopen. Het vierde essay zal ik morgen op de site zetten en de screenshots van scene 5 hoop ik ook morgen nog te kunnen doen. De laatste bio's van personages uit de boeken staan trouwens ook al op de site, al denk ik dat ik die nog een keer zal herschrijven, omdat ik er nu niet echt veel aandacht aan heb besteed.

19 Oktober 2005

Nog even wat kleine foutjes gerepareerd

Bedankt voor het waarschuwen dat de links bij de filmscripts niet werkten, ik heb de links nu verbonden aan mijn oude geocities website. Ook nog een klein hoogtepunt: ik heb nu in totaal 1000 bekeken pagina's (alle pagina's bij elkaar opgeteld, maar toch), al ben ik daar vast wel ongeveer de helft van :p. Alle menu's zijn nu online en vooral die van Draco moet je een keer proberen. En omdat een zeker iemand *uche uche ROBIN uche* wil dat ik deze site elke keer update als er een nieuw filmpje is:

http://www.apple.com/trailers/wb/harry_potter/thegobletoffire/hd/

Kopieer dit in je browser en dan kan je alle filmpjes bekijken (moet je wel Quicktime hebben).

15 Oktober 2005

Oohh, wat een mooi menu ;)

En daar is ie dan, het nieuwe menu. Er zijn nu al 2 personages beschikbaar voor het menu, namelijk Harry en Hermelien, maar als je het oude menu toch mooier vindt dan kan je die natuurlijk ook nemen (ook al zou ik niet weten waarom iemand die mooier zou vinden). Ik ga morgen op vakantie dus de komende dagen zal er niet veel aan de website gebeuren, maar daarna ga ik 2 keer zo hard werken - of in ieder geval komt er 2 keer zoveel nieuws als normaal - om alles mooi te maken. Het vierde essay moet ik helaas weer uitstellen, maar ik ga proberen tenminste 2 essays te schrijven in de trein (al zal dat wel moeilijk zijn zonder de boeken). Vergeet niet dat je in bijna alle menu's ook nog naar beneden kan scrollen, ondanks het gemis van een scrollbar. En voor iedereen die het nog steeds niet door heeft: mattsmovies.tk of de geocities website worden niet meer bijgewerkt, alleen hpheadquarter.tk en hpheadquarter.50webs.com worden elke keer vernieuwd. Als ik nog steeds bezoekjes krijg op die andere pagina zal ik de link naar de hoofdpagina via de intro naar 50webs moeten verplaatsen, maar dat vind ik toch een beetje zonde. Dus vanaf nu alleen nog maar via hpheadquarter.tk of 50webs mijn website bezoeken!!

P.S.: De screenshots komen ook na mijn vakantie op de website

14 Oktober 2005

Alweer screenshots

Eindelijk heb ik weer wat screenshots geupload, deze keer van - je raad het al - scène 4! Vooral deze vond ik erg geestig.

Ik ben ook bezig het linkermenu iets te veranderen, dus het kan voorkomen dat ze er niet meer allemaal hetzelfde uitzien. Het vierde essay zal gaan over groene ogen, zoals al eerder was aangegeven. Het is een beetje lastig er een samenhangend verhaal van te maken, maar dit is toch een onderwerp waar ik graag mijn theorieën over kwijt wil. Ik ben ook weer bezig met een nieuw introfilmpje, nadat ik het nieuwe introfilmpje van trotk.tk te zien heb gekregen (hij komt waarschijnlijk binnenkort ook op de site). En nu ik toch bezig ben met lange berichten te schrijven op deze pagina kan ik jullie vertellen dat er binnen niet al te lange tijd het toverdrankenspel zal verschijnen. Over een week heb ik herfstvakantie, en wanneer ik terug kom van het buitenland zal ik er hard aan werken :p.

12 Oktober 2005

Screenshots scène 3 beschikbaar

Eerst maar het slechte nieuws: het essay zal nog een weekje moeten wachten, ik ben nu hard bezig met het maken van screenshots en eerlijk gezegd zoek ik nog een beter onderwerp voor mijn vierde essay. Maar wees blij dat er weer nieuwe screenshots zijn bij gekomen. Ik gebruik nu een nieuwe methode die een stuk sneller is, maar waarbij ik wel steeds de plaatjes in de juiste volgorde moet zetten en dat kost redelijk veel tijd. Scène 4 probeer ik zo snel mogelijk af te maken (de screenshots zijn er al, ik moet ze alleen nog ordenen en op de site zetten). De screenshots zijn ook te bekijken via tian.cybton.com/index.htm, cybton heeft namelijk 100 MB opslagruimte, maar wel vervelende ads. De plaatjes zijn nu met behulp van remote hotlinking op deze site te zien (Film 2 --> Screenshots).

8 Oktober 2005

Screenshots en nog eens screenshots

Wie heeft mijn fantastische screenshots nog niet gezien? Hierboven een voorproefje :p. Ik heb nu de eerste 2 scènes van HP CoS gedaan en probeer elke week weer 2 of 3 scènes erbij te doen. Alles mogelijk gemaakt dankzij VLC-player en een forum aver hardware acceleratie. Ik zal zelfs verzoekjes doen als iemand graag iets wil capturen, maar daar zelf niet de mogelijkheden toe heeft. De screenshots zijn alleen te bereiken via hpheadquarter.tk, omdat ik via 50webs 60 MB kan uploaden en bij Yahoo maar 15, maar ik ben nog op zoek naar een van 100 MB, die ik dan kan gebruiken voor al mijn screenshots. Er zijn trouwens nog 2 nieuwe biografieën bij gekomen: Molly en Bill Wemel. Dat betekent nog maar 6 biografieën te gaan van HP karakters, 10 van magische wezens, 7 gebouwen en plaatsen en 8 biografieën van acteurs! Wat betreft het vierde essay: ik denk dat ik het dit weekend er weer een bij ga maken, om alvast wat leukere dingen op deze website te krijgen naast de saaie biografieën en samenvattingen. Mijn site gaat dus vooral draaien om mijn zelfgemaakte screenshots en mijn zelfgeschreven essays, misschien ga ik later ook wat fanfiction schrijven, maar dat zal ik dan wel zeggen.

P.S.: Als je deze site bezoekt via mattsmovies.tk kan je voortaan beter hpheadquarter.tk gebruiken, omdat die vaker vernieuwd wordt, dankzij het FTP uploaden van 50webs.com

6 Oktober 2005

Nog meer biografieën, maar ook.... screenshots!

Ja ik weet het, de biografieën lopen je langzamerhand de neus uit, maar het moet ook gebeuren, want ik wil alle informatie over de HP serie op deze site hebben en biografieën maken daar een groot deel van uit. Ik heb er weer drie aan toegevoegd: Tonks, Dolleman en Meneer Wemel. Als ik de Good Guys sectie heb afgerond ga ik beginnen aan een totaal nieuw gedeelte over de lessen op Zweinstein. Dat vond ik toch belangrijker dan biografieën van de Bad Guys en de twijfelgevallen. Ik ben onder andere van plan alle spreuken te ontleden in het Latijn en ook ga ik proberen een soort plattegrond van Zweinstein te maken in Flash. De eerste screenshots zijn ook al op de website te vinden. De kwaliteit is niet fanastisch, maar ze zijn het bekijken zeker waard. Bekijk ze via Film 2 --> Screenshots.

5 Oktober 2005

50webs.com is fantastisch!!!

Nee dit is geen reclame, meer promotie ;). Gratis, geen ads en ook nog eens 60 MB ruimte, wat kan een webmaster zich nog meer wensen. Sorry dat ik 2 keer op een dag update maar dit nieuws was gewoon te belangrijk. Niet vergeten mijn derde essay te lezen natuurlijk. Dit betekent dat ik eindelijk mijn screenshots kan uploaden, maar nu zit ik met het probleem dat mijn files niet groter dan 300 kB mogen zijn. Nou dat komt later wel nog een fijne nacht!

P.S. www.hpheadquarter.tk is nu dus gekoppeld aan hpheadquarter.50webs.com en mijn lycos site gooi ik weg!

4 Oktober 2005

Essay 3: Animagiërs

Iets later dan ik had aangekondigd, maar hier is ie dan en ik ben er tevreden mee (niet dat dat veel zegt). Ik krijg er steeds meer moeite mee om te doen alsof boek 6 nooit heeft bestaan en dat ik hem niet gelezen heb, maar het lijden is bijna over - ook voor jullie - nog maar een maandje toch? Mijn verjaardag komt er trouwens bijna aan en ik hoop dat ik tegen die tijd de DVD's van alle Harry Potter films in mijn collectie heb. Dan kan ik eindelijk de lang verwachte screenshots posten. Ik ben nu bezig met screenshots voor HP CoS, maar ik moet nog een geschikte server zoeken om ze op te plaatsen - ik krijg maar 15 MB van Yahoo! - zoals altijd zijn suggesties welkom. Lycos en Bravenet zijn trouwens uitgesloten, aangezien daar staat dat je site zal worden verwijderd als je de site alleen gebruikt om naar te linken voor het downloaden van bestandjes.

4 Oktober 2005

Excuses

Ik kwam er gisteren tot mijn schrik achter dat alle links uit het linkermenu niet werkten en dat ook de biografieën niet waren ge-upload. Het probleem is nu gelukkig verholpen en de biografieën zijn ge-upload. Ik heb het tweede essay nog een beetje aangepast, zodat het nu misschien een A (Acceptabel voor iedereen die de Orde van de Feniks niet goed heeft gelezen) verdient in plaats van de Z (Zwakzinnig) die het vorige week was. Het derde essay gaat niet over de Hersenpan, zoals in het schema stond, maar over Animagiërs. Ik had het gevoel dat ik anders te veel zou moeten weggeven over HBP (oei nu weten jullie dat die weer gebruikt gaat worden). Nou ik zal het morgen uploaden en dan ga ik misschien wat doen aan de quotes en screenshots waar jullie natuurlijk al eeuwen op zitten te wachten. Het wallpapers gedoe gaat voorlopig niet door (het is nog best moeilijk vooral omdat ik absoluut niet overweg kan met PaintshopPro) en ook het toverdranken spel zal nog een paar weken moeten wachten (ik heb al een raadsel bedacht! Nu nog de plaatjes erbij maken). O ja, er is nu een nieuwsarchief, omdat deze startpagina nogal lang begon te worden (Extra's --> Nieuwsarchief).

1 Oktober 2005